Szinházi kapunyitás
Správa o tom, že 15. decembra 1904 začína divadelná sezóna v Sátoralajújhely, kde hosťovať bude divadlo z Košíc vedené jej riaditeľom Jánom Komjáthym. Na programe je 20 predstavení (skoro všetky premiery). Harmonogram programu