Táncmulatság Ladmóczom
Pozvánka z pera predsedu kalvínskeho speváckeho zboru Ladmoviec kalvínskeho farára Štefana Melka a kalvínskeho učiteľa Gregora Kormosa na spoločenskú zábavu spojenú s tancom 26. decembra 1904. Dirigentom spevokoulu je Karol Szöllőssy