A Gazdasági Egyesület közgyűlése saját tudósitónktol
Referát zo zasadania Gazdovského spolku Zemplínskej župy 15.12.1904 v Sátoraljaújhely. Zasadaniu predsedal podpredseda Jozef Nemthy. Menoslov prítomných. Prejednávaná problematiky. Celkove príjmy spolku stanovené na 9.250 korún a výdavky na 9.058 korún