Meghivó - Pekáry, Július 18??-1910
Pozvánka z pera regionálneho autora, advokáta zo Sátoraljaújhely, predsedu Zemplínskej strany nezávislosti na zasadania, ktoré prebehnú v dňoch 22. a 29. decembra 1904