Gróf Hadik-Barkóczy Endre jelölése
Programová reč prednesená v Michalovciach 4. januára 1905. Prítomní : grófi Teodor a Gejza a Alexander Andrášiovci, gróf Sztáray, hlavný slúžny Tomáš Füzesséry a ďaľší. Dôvody na vystúpenie z vládnej strany. Opätovne mu ponúkol kandidatúru dekan-farár Ján Dudits z Rakovca