Meghivó - Az igazgatóság
Pozvánka na 32. výročné valné zhromaždenie občianskej sporiteľne a úvernej spoločnosti v Sátoraljaújhely "A sátoraljaújhelyi Polgári Takarékpénztár és Hitelegylet ", ktorá sa uskutoční 2. februára 1905. Datovanie pozvánky je 24.12.1904