Árverési hirdetmény - Saárosy, Imre
Oznam o verejnej dražbe majetku Jozefa Darbisáka (vydražovaný) z Veľkých Ozoroviec v prospech dražiteľa spoločnosti Túróczi Istvánné és társa". Dražba sa uskutoční 9. januára vo Veľkých Ozorovciach. Oznam zverejnený v Sečovciach 20. decembra 1904, z pera kráľovského súdneho exekútora