Hírek Miglésczről
Referát o činnosti evanjelického reforomovaného zboru v Milhostove : 17. decembra 1904 bolo zhromaždenie v obecnej škole. Bohoslužbu viedol tamojší farár Koloman Sütő. * 24. decembra 1904 pri príležitosti Vianoc a s mecénskymi darmi od tamojšieho veľkostatkára Štefana Bessenyeyho a jeho manželky rozdeľovali aj darčeky medzi žiakov školy