Egyházmegyei hirek
Správa o tom, že košická rímskokatolícka diecéza urobila personálne zmeny : farár Gejza Horváth ukončil pôsobenie v Monoku a bol menovaný do Gönczu [istý čas pôsobil aj v Košiciach]* farár Eduard Szedlák ukončil pôsobenie v Bodókőváralja a menovali ho do Monoku v januári roku 1905