Nyilvános számadás és nyugtázas - Nemes, Alexander; Kende, Maximilián
Text verejného vyúčtovania z koncertu v Sečovciach 7. januára 1905. Zisk bol venovaný na podporu Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa a pre verejnú nemocnicu v Sečovciach. Celkový príjem bol 558 korún, výdavky 229. Samotný zisk bol 329 korún. Sanatórny spolok dostal 79 korún a verejná nemocnica v Sečovciach 250 korún