Kemechey Jenö halála
Správa o smrti spisovateľa a publicistu Eugena Kemechey-ho v Budapešti 13. januára 1905 vo veku 42 rokov. Vyhlásenie rodiny žijúcej v Kráľovskom Chlmci - text. Bol synom Vojtecha K a bratom Jozefa K., žijúcich v Kráľovskom Chlmci. Pohreb sa uskutočnil v Kráľovskom Chlmci 16.01.1905