A központi válastmány ülése
Ústredná volebná komisia Zemplínskej župy rozhodla že voľby budú 26. januára 1905. Prehľad jednotlicých volebných obvod a počty ich voličov, kandidáti podľa volebných obvodov + volebné komisie