Meghivás - Az igazgatósság
Pozvánka riaditeľstva kráľovskochlmeckej hospodárskej a obchodnej banky, účastinnej spoločnosti na I. výročné zasadanie, ktoré sa uskutoční v Kráľovskom Chlmci 2. februára 1905. Program zasadania. Pozvánka datovaná v Kráľovskom Chlmci 11. januára 1905