Gróf Sztáray Sándor beszámolója
Informácia o predvolebnom zhromaždení strany disidentov v Sobranciach 3. januára 1905, kde predniesol programovú reč gróf Sztáray. Opätovne mu zhromaždenie ponúklo kandidatúru na poslanca, ktorú on prijal