Tanügyi kinevezések
Správa o menovaní učiteľov a ich pracovnom a finančnom zadelení. Pomocný učiteľ meštianskej školy v Humennom Vladimír Despotovics bol preradený do X. platovej treidy a do funkcie "riadny učiteľ". Učiteľ Alexander Moncsák z obce Klenová bol preložený do obce Breznica (dnes okres Svidník). Učiteľ z Breznice Alexander Tibay bol menovaný do obce Soroksár (dnes 23. obvod Budapešti na východnom brehu Dunaja). Berta Répay bola menovaná za riadnu učiteľku do Trebišova