Választássi mozgalmak a kurucz Zemplénvármegye
Informácia o predvolebných zhromaždeniach v Zemplíne v roku 1905, ktoré sa nesú v oduševnenom duchu za ústavnosť Uhorska. Za humenský obvod kandiduje Alexander Andráši. Za Kráľovský Chlmec odmietol kandidatúru Štefan Senney a ponúkli ju Vojtechovi Mecznerovi, ktorú on aj prijal. Michalovce bude zastupovať Andrej Hadik Barkóczy. Trebišov zastupuje Teodor Andráši a Mád Vojtech Bernáth