Egyházmegyei hirek
Správa o preložení rímskokatolíckeho farárov : pomocný farár z obce Huszt (Ukrajina) Edmund Damjanovics bol preložený do Cejkova a Juraj Lescicsin novokňaz bol menovaný do Strážskeho