Uj gazdassági szövetkezett Perbenyiken
Správa o zriadení nového hospodárskeh družstva na chov hydiny v Pribeníku [Perbenyik vidéki baromfitenyésztés], ktorého predsedníčkou sa stala grófka Józsefné Mailáth, podpredsedníčkou grófka Ernőné Széchényi a barónka Miklôósné Sennyey. Za svoj oficiálny týždenník si zvolili odborný časopis "Baromdfitenyésztés" vychádzajúci v Budapesti