Egy körjegyző jubileuma
práva o tom že obvodný notár v Ohradzanoch Anton Gojdics oslávil 25 ročné pracovné jubileum 29. jnauára 1905. Dostal aj pozdravný list od hlavného slúžneho okresu Humenné Mikuláša Haraszthyho