Andrássy Gyula Sátoraljaújhely, 1905. február 12. - Martin Fehér
Článok z pera regionálneho autora [ právnika a redaktora FMH] vyjadruje túžbu vidieť v kresle ministerského predsedu práve Júliusa Andrášiho