A bodrogközi Függetlenségi Kör-
Správa o tom, že 11. februára 1905 v Kráľovskom Chlmci na podporu vlastnej čionnosti zorganizoval spolok spoločenskú zýábavu. Čistý zisk bol 136 korún a 14 halierov. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku