Törvényhatóssági bizottsági tagok választása Sátoraljaújhelyben
Voľby do zákonodarnej komisie župného zastupiteľstva (výsledky) - menovite a podľa počtu získaných hlasov. Štyria z nich budú menovaní: Dr. Albert Székely získal najviac hlasov - 477, za ním nasleduje Július Dókus 432 hlasov, Alex Székely 413 hlasov a na 4. mieste sa umiestnil , Ľudovít Schmidt so 412 hlasmi