Anyakönyvi kinevezések
Správa o menovaní matrikárov, resp. ich zástupcov: v obci Výrava sa ním stal Benjamín Durschlag, notársky praktikant a v obci Ohradzany Eugen Kiss pomocný notár, ktorý bol menovaný za zástupcu matrikára