Megyei telefón hálozat
Informácia o tom, že podžupan Zemplínskej župy vydal nariadenie všetkým slúžnym, aby vyhotovili zoznamy predplateiteľov na telefón. Všetko nasvedčuje tomu, že čoskoro budú všetky mestá Zemplínskej župy spojené navzájom a aj s Budapešťou