Közéletünk - Albert Székely 18??-19??
Kritika uhorskej spoločnosti, ktorá pod štátnym vedeím za 40 rokov trvania nedosiahla samostatnosti [z pera regionálneho autora, brat Armína Sz. pôsobiaceho v Humennom]