Hivatal vizsgálatV
Správa o tom, že do Sátoraljaújhely docestoval Michal Semsey z košického riaditeľstva pôšt a telegrafu na kontrolu 21. februára 1905. Výsledok kontroly bol kladný - poštu aj telegraf našiel v poriadku