Válasz Wiczmándy Ödön úr levelére - sch.-a
Polemika pokračuje na tému volieb , resp. vížaza volieb v Michalovciach (Koloman Demkó, ktorý získal hlasy prostredníctvom gréckokatolíckej knonfesie) v r. 1905, ktorého podporoval statkár z Budkoviec Edmund Viczmándy