A homonnai Katholikus Kör-
Správa o tom, že Humenský katolícky kruh usporiada 26. februára 1905 v hotely "Stefánia" spoločenskú akciu pod predsedníctvom Štefana Kutku a Alexa Toronszkeho s cieľom vlastného využitia finančného zisku