Tekintetes Dr. Kállai József úrnak-
List podpísaný obyvateľmi obce Pozdišovce - na obranu evanjelického a.v. farára Jozefa Kozlayho, proti ohováraniu, že sa zúčastnil delegácie u ministerského predsedu - [adresovaný redaktorovi týždenníka Felső-Zemplén vychádzajúci v Michalovciach ]