Képviselőtestületi üllés
Referát zo zasadania poslancov Zemplínskej župy a mesta Sátoraljaújehly 24. februára 1905. Podrobný prehľad programu a jednotlivých interpelácii o. i. aj Štefan Miklóssy, gréckokatolícky kňaz-dekan