Automobil közlekedés
Správa o pripravovanom zavedení automobilovej dopravy medzi Michalovcami a Užhorodom. Cesta potrvá 2 hodiny. Podnikatelia ktorí sa o túto dopravu starajú: v Užhorode Alex Cseró, v Tibave Herman Breuer a zo Sobraniec Izidor Moskovics