A történelem - Augustín Abrózy 1879-1968
Úvaha [z pera regionálneho autora, rodáka zo Sátoraljaújhely] v ktorej upozorňuje na filozofické úvahy poslanca parlamentu grófa Vladimíra Zičiho týkajúce sa dôležitosti histórie