Na pamiatku Csokonaiho 27. marec - Augustín Ambrózy 1879-1968
Esej vzletná - frázovitá bez životopisných údajov [na pamiatku básnika, ktorý istý čas pôsobil v Komárne - z pera regionálneho autora, rodáka zo Sátoraljaújhely]