Szenzációs előadás - Albert Székely 18??-19??
Referát o priebehu volieb do parlamentu v Sátoraljaújhely v marci 1905. Volebná komisia a jej práca. Neopodstatnená nespokojnosť s výsledkami volieb v Sátoraljaújhely zo strany volebnej spoločnosti Štefana Molnára [z pera regionálneho autora]