Kassa ügyvégi kamara-
Informácia o priebehu volieb v košickej advokátskej komore 26. marca 1905. Predsedom bol zvolený Ladislava Aranyossy, podpredsedom Ferdinand Ambrózy, tajomníkom sa stal Klein František. Menoslov predsedníctva