Geyza Katinszky
Správa o tom, že rímskokatolícky hodnostár zo Sátoraljaújhely sa v marci 1905 zúčastnil marcových osláv, ale následne musel byť hospitalizovaný a prevezený do Budapešti v doprovode JKúliusa Petsára