Ránkfüred bérbeadása
Podľa nariadenia uhorského ministra poľnohospodárstva sa štátna správa kúpeľov má zdržať väčších výdavkov - nakoľko sa kúpele Herľany prenajmú. Predpokladá sa že nájomcom bude mukačevský lekára Dr. Melichar (Menyhért) Guth