Uj fürdőház Rankon
Správa o rozhodnutí výberového konania v Budapešti na kúpeľný dom v Herľanoch. Súbeh vyhral košický staviteľ Štefan Sztincsik, ktorý začne stavbu už v auguste 1911, kedy majú byť aj základy dokončené. Odovzadaná budova má byť do júna 1913