A bodrogközi Caszinó estélye
Spoločenský večierok medzibodrožského kasína spojený s ochotníckym predstavením bol v Kráľovskom Chlmci 1. apríla 1905. Aktéri a ich úspech. Finančný zisk venovaný v prospech kasína