Halálozások
Správa o úmrtí činovníka židovskej návboženskej obce v Sátoraljaújhely Leopolda Haasa. ** Dlhoročný pokladník mesta Michalovce Juraj Hoczman zomrel 1. apríla 1905. Na jeseň 1904 odstúpil z postu pre vážnu chorobu. Pohreb v Michalovciach 2. apríla 1905