Kinevezés
Správa o tom, že pomocný úradník súdnej stolice v Sátoraljaújhely ukončil tamojšie pôsobenie v marci 1905 a bol menovaný ku kráľovskému okresnému súdu v Sobranciach za vedúceho pozemkovej knihy