A Zemplénvármegyei "Kazinczy Kör"-
Správa o tom, že 13. apríla 1905 za láskavej pomoci grófky Józsefné Majláth a grófky Márie Széchényi s podporou grófa Jozefa Mailátha usporiadali v Sátoraljaújhely komorný hudobný večierok