Személyi hir
Informácia o odchode košického lekára Dr. Viliama Fejéra na dlhšiu študijnú cestu do Davosu, aby sa oboznámil s aplikáciou Spenglerovho séra proti tuberkulóze. Poznatky chce využiť na liečenie chorých v kúpeľoch Štós