Változás egy szerkesztőségben
Správa o tom, že nastali zmeny v redakcii novín "Zemplén". Dr. Ján Molnár odstúpil z postu zodpovedného redaktora a na jeho miesto nastúpil Július Éhlert, ktorý bol súčasne majiteľom vydavateľstva Zemplén [od 2.07.1893]