Halálozások
Správa o úmrtí mecénky- veľkostatkárky Sándorné Stépán rodenej Rozálie Kazinczy 7.apríla 1905 vo veku 86 rokov v Malčiciach. Pohreb v tamojšom evanjelickom-reformovanom [kalvínskom] kostole 9. apríla 1905. Na pohrebe sa zúčastnili všetci obyvatelia Malčíc a Markoviec. ** Úmrtie statkára , bývalého parlamentného poslanca Imricha Potoczky Patakiho vo veku 88 rokov. Jeho syn Dezidere (Dezső) Patoczky