Álom - Kovács, Vojtech 18??-19??
Báseň [z pera regionálneho autora, ktorý bol v r. 1904 preložený z Lučenca do Sátoraljaújhely ako železničný úradník, tu neskôr pôsobil ako župný úradník a od r. 1918 úradník slúžnovského úradu v Humennom]