Heidenhaus E.Pál fényképészeti müterme
Informácia o tom, že forografický atelier Pavla Eduarda Heidenhausa sa nachádza v Sátoraljaújhely na ulici Kossutha č. 180. Atelier je vybavený nadštandardne. vyhotovuje fotky aj z akvarelov