Az ellenzék szövetkezése - Székely, Albert
Strana nezávislosti Zemplínskej župy vyzýva všetkých obyvateľov bez rozdielu straníckej príslušnosti aby sa zjednotili v boji na obranu ústavy a ústavnosti v Uhorsku [Dr. Székely bol členom advokátskej komory v Košiciach a brat humenského právnika Dr. Armína Székelya]