Dr. Demkó Kálmán - Koloman Demkó 1852-1918
Dr. Demkó Kálmán - parlamentný poslanec - požiadal redakciu o uverejnenie listu, v ktorom prehlasuje že nezanechal finančný dlh voči hostinskému z Michaloviec nakoľko dal príkaz svojmu advokátovi Dr. Jánovi Lichtensteinovi ho vyrovnať [aj keď už po podaní žaloby]