Iskola épités Pazdicson
Informácia o tom, že po vypísaní výberového konania na výstavbu školy v obci Pozdišovce zadanie získali podnikatelia Herman Stark a Michal Zboján, ktorí predložili najnižšiu finančnú ponuku - 22 tisíc korún